В езикова школа “Калина” обучението е истинско забавление за децата. С множеството игри, песни, приказки и стихотворения, децата придобиват знания по английски език по неусетен за тях начин. Обучението се провежда в малки групи, за да може да се гарантира, че детето е получило лично внимание, необходимо за постигане на ефект от чуждоезиковото му обучение. Участието на всяко дете в диалози, упражнения и игри допринася за лесното и гарантирано усвояване на новия език.

С най-малките ученици в школата /2-6год/ се работи по системата Get Ready или Cookie and Friends.

В допълнение се използват и други материали и мултимедия, които да допълнят речниковия състав на детето. Всеки учебник е изключително атрактивно илюстриран, съдържа песни, игри и стихотворения. Работи се и по учебна тетрадка, за да се затвърди преподадения материал. Системите помагат за плавното навлизане на детето в овладяването на чужд език чрез писане, слушане, изговаряне и показване на думички и кратки изречения.

За плавното навлизане на децата в четенето се използват системите Oxford Phonics World, Happy House или First Friends, с които децата започват да различават букви и звуци, да четат кратки историйки и да пишат и назовават кратки думи. Учебниците са придружени от учебна тетрадка и Multi-ROM.

Малките ученици учат по системата Excellent /ниво Starter, 1,2,3/ или Happy Street, които се състоят от учебник, учебна тетрадка, и аудио диск.

Oxford Heroes /ниво 1, 2 и 3/ е  учебник, по който се работи с учениците след 3ти клас. Системата съдържа комплект учебник, учебна тетрадка и Multi-ROM. Лексиката и граматиката се упражняват чрез много текстове, проекти, преговорни упражнения, песни и др.

В системата на преподаване в школата са интегрирани най-съвременните методи за чуждоезиково обучение и с децата работят валифицирани педагози с опит в ранното чуждоезиково обучение.

Предлагаме и индивидуални уроци, като те са съобразени със знанията, получени от детето по английски език до момента. Този вид уроци са подходящи за деца от предучилищна и училищна възраст, тъй като цялото внимание на преподавателя е съсредоточено върху едно дете и неговите индивидуални нужди. При тези занятия напредъкът е по-бърз. Има курсисти, които в индивидуални уроци минават материал, който се изучава в група за два до ТРИ пъти по-бързо, отколкото в група. Затова цената на индивидуалното обучение не би трябвало да се приема като “твърде висока”, тъй като резултатът е по-добър и по-бърз.  При избор на индивидуален урок безплатно се определя нивото на детето и се препоръчва система, по която то може да започне обучението си при нас. От друга страна, ако детето изпитва трудности по английски в училище, в езикова школа “Калина” може да му се помогне, като се наблегне върху неясния за детето материал, като в случая най-добрия начин е отново индивидуалното обучение. По този начин то ще навакса пропуснатото и неясното, ще затвърждава и развива познанията си, за да достигне нивото на знания на своите връстници.

Елате да се запознаем на ул. Арх Георги Ненов 31, като преди това се свържете с нас на тел: 0878 79 88 02 или ни пишете чрез формата за обратна връзка.

Очакваме Ви!

Comments are closed.